Pages

Wednesday, September 28, 2011

MOVE ON

hati bunga2..jatuh cinta lg ke aku? ahhhh ngarut jer cintan2 ni.bek aku mkn megi cintan,perut kenyang hati senang..tak payah pening2 nak jaga hati org tu org ni..jg jer hati sendri..kann??? ;) 



mmg la fitrah kalo boley nak ada partner idop kan..tgk org kapel..meoww2!! sweet je kan?! tp itu tgk pada org juga la..tak sume yg sweet mcm tu..kdg2 diorg taruk garam,masin la jwb nyer =.=' tapi tapi tapi!! pada yg single-mingle tu korang toksah ssh hati ek [pujuk dri sendri]..kita pun ada partner idop jg nanti..cuma tnggu masa je dia dtg..toksah la sebuk2 nak kejar2 cari jodoh..kejar cita2 dlu..cewah2 minah ni pandai plak nk nasihatkan org kan :p tp betul laaaaa...bukan cubaan...ini betul2!! bila dah single ni baru sedar actually single is beautiful...u know why? byk faedah jd single ni! lu fikir la sendri (^____^)v


and now i have moved on..and i'm happy!!!  (~.^)V  



ps : saya tunggu awak wahai jodoh saya..awaklah yg terbaik utk saya :')



Friday, September 23, 2011

CONFUSION

i dun know how to say..
i dun know what is going on with my feeling rite now..
you make me confuse..


KITA ENJOY! (~.^)V

huihu..huihu!! weekend dtg lagi!!! tapi hampa takda plan besh pun =( nevermind la janji weekend ^^ boley la kot nak praktis2 jd anak dara serba boley cuti2..kang nnt xda la org teragak-agak nak masuk minang..ewah2 ko berangan sakan noo~ hahaha janji aku hepii!! ^^

tak sangka plak tindakan yg aku anggap tak profesional membuatkan aku rasa lebih hepi dan tenang skang ney ;) kira tak salah la ape yang aku buat tu..hihihi..mesti korang tercengang kan? pe bnda la aku merapu sorg2 ni..hihihi..i'll keep it as secret :p dun wori its my problem not yours..hahahaha...mcm kejam gile ayat :p

untuk rsa lebih hepi lagi kitaorg buat bbq last nite...kira open house kami2 jela ni dak2 kelas..alang2 tak sibuk lagi kan ngn esaimen2 yang akan membuatkan kitaorg lagi hepi..zzzz..tugas aku pling mantop la..idupkan api nk buat bbq..tp pasni korang takyah la sruh aku jaga bhagian api..hancus!! hahaha..tiup api pun mcm xda oksigen jer..nk pinjam ayat atul la..terbengkalai..hahaha..ha mcm tu la aku jalankan tugas aku..api tak idup2..hee =D eh2..jom la usha2 skit pic yg ada ^^

da geng ^^

sempat aku posing :p

yummyy!!~

gossip gurls and their hero..hahahaha =D

anak sapa la ni..#kebulur 1

hahahahaha...#kebulur 2

it was really fun when we can spend our time together!!  ^^  hopefully we can do better next time..maybe pegi melancong pulak..kan dah ada plan!! hihihihi..



ps : alhamdulillah  :)


Wednesday, September 21, 2011

APE KISAH

oyeaaa!! aku tau yg aku sgt tak profesional..ahak! tp ape aku kisah kan..janji aku tak sakit hati dah.. penat nak bg orang pijak2 hati ni.. dan rsa mcm buang masa gile nk bg muka kat org mcm tu.. klo dah tergamak tu aku lagi boley tergamak la buat ape2 pun.. so better buat tak kenal trus senang.. juz nak idop aman damai.. peace no war!! (^_~)V  *entry pling tak boley blah!*  




Tuesday, September 20, 2011

NOTHING

harini mcm moody jer..tp so far xda la moody truk2 coz taknak la kwn2 terasa ati ke ape nnt..i'm trying to be a gud fren coz aku hanya ada diorg =) kalo boley aku nk sentiasa senyum depan diorg biarpun diorg kata aku ni gila ke senyum sorg2..hahahaha =D 

'i can be tough,i can be strong...'  hopefully! sbb kdg2 aku rsa kekok ngn life aku skang..mcm tak tentu arah..truk kan?? haishh! well manusia tak akan lari dari dugaan..dan setiap ape yg terjadi itu pasti ada hikmah dan alasan sendri..i believe dat! tapi tula...kita manusia ni ada hati ada perasaan...and sometime kita akan fikir yg bukan2 yg boley membuatkan hati yg mengawal semua..bukan akal...is dat true? so aku berdoa moga2 Allah kuatkan iman aku...

watever happen now i'm trying to move on...i want to be happy wif my life now =) yup i'm very happy now! hahahaha...mcm keling..kejap hepi kejap sedih :p tp ape yg penting aku hargai kehidupan aku skang ni..bersyukur! ;)


can you make me smile like this again?  heeee~  credit to umar ^^



REMEMBER WHEN..


Remember when I cried to you a thousand times
I told you everything
You know my feelings
It never crossed my mind
That there would be a time
For us to say goodbye
What a big surprise
But I’m not lost
I’m not gone
I haven’t forgot
[Chorus:]
These feelings I can’t shake no more
These feelings are running out the door
I can feel it falling down
And I’m not coming back around
These feelings I can’t take no more
This emptiness in the bottom drawer
It’s getting harder to pretend
And I’m not coming back around again
Remember when…
I remember when it was together till the end
Now I’m alone again
Where do I begin?
I cried a little bit
You died a little bit
Please say there’s no regrets
And say you won’t forget
But I’m not lost
I’m not gone
I haven’t forgot
[Chorus:]
These feelings I can’t shake no more
These feelings are running out the door
I can feel it falling down
And I’m not coming back around
These feelings I can’t take no more
This emptiness in the bottom drawer
It’s getting harder to pretend
And I’m not coming back around again
Remember when…
That was then
Now it’s the end
I’m not coming back
I can’t pretend
Remember When
[Chorus:]
These feelings I can’t shake no more
These feelings are running out the door
I can feel it falling down
And I’m not coming back around
These feelings I can’t take no more
This emptiness in the bottom drawer
It’s getting harder to pretend
And I’m not coming back around again..





Monday, September 19, 2011

SECOND WEEK

brrr~ patut la aku tak bngun2 lpas trtdo after subuh td..rupernyer ujan..nyenyak jer tdo kan :p ish2 anak dara sorg ni..nasib la arini klas start pkul 3 ptg..dah tu satu tu je klas pun..yippiii!! mmg isnin hari pling bahagia la ^^ mnggu ni dah masuk minggu kedua klas aku...so takmo ponteng2 dah mcm minggu first..hahaha...liat benor nk pegi klas! besa la bila mood cuti x abes lg...kwn2 pun rmai tak balik lg kot last week...wat cuti sendri :p mana x berat kaki nk melangkah pegi kelas..hihi...so kena bertukar jd nerd balik..ngee 8)

dah penat jln sana jln sini weekend ni..mmg tak lekat rumah la weekend..sj nk ambik kesempatan bila awal2 sem ni..kang nnt dah bizi plak ngn esaimen2..jumaat ritu dh kna tinggal sorg2 =( sabtu ngn ahad jln puas2 smpai sakit kaki..tehee =D actually aku pun taktau nk citer pe ni...hahahahahahahaha =D nk aktifkan blog ni balik jer :p nnt la ada idea aku update la lg ^^

bdn kecik tp nafsu mkn besarrr..hahaha
nasi ayam lemon paklii!!  ^^



Sunday, September 18, 2011

LIFE IS SOooo COOL~

life is so cool huh??!! ^^ hye all...lama benor plak x update blog..malas...zzzz~ hihi...so besok dah masuk minggu kedua aku utk sem baru ni..sem 5 awesome!! :) why awesome?? ahah! biarlah rahsia..hikhikhik... gediks yark! :p 

so utk sem 5 ni,ngn azam baru,kehidupan baru dan klo boley semua la nk baru kn..sure la mesti korang klo mula2 masuk sem baru pun ada tanam niat nk ada azam baru...pastu ntah la azam tu menjadi ke terkubur kan? ahaha..I.Allah kena bersungguh taw! ^^

so far my timetable utk sem ni sgt menarik...mcm byk plak msa utk zzzzz...hahaha..melampau kan anak dara ni :p kihkihkih...btw i'm so eksited bila dah masuk blajar balik setelah honeymoon hampir 4 bulan!! fuhhhh.. dlm msa 4 bulan tu mcm2 bnda jadik...pahit manis masan tawar sume ada...huhu~ xpela lumrah hidup :) learn from yesterday, live for today,hope for tomorrow...

thanx to all my frenz yg sma2 meluangkan masa sepanjang cuti aritu....miss u all T_____T

bowling sesama! ^^

wif ainul =)

riang ria raya kita ;)

extra pic wif my kazen yg sgt2 nakal...geram! haha

hopefully hari2 yg mendatang adalah lebih baik ;) i.Allah...




Friday, September 16, 2011

Wish You Were Here




:')