Pages

Tuesday, November 6, 2012

MINI REUNION

assalamualaikum sume :)

tetiba tangan ni ada pulak mood nak tekan keyboard taip-taip kat sini..hehe..sori yer blog sebab selalu diabaikan..uhuuu~

aku nak cite pasal kawen...acewah! klo bab kawen terbuka biji mata sume ye :p jauh sekali aku yang kawen tapi ex schoolmate aku la yg kawen ^^ tahniah buat pengantin baru yer ;)

so plan punya plan, alhamdulillah jadi juga nak serbu umah pengantin beramai-ramai walaupun datang dari latitude yang bertentangan..aku, amri n izwan dari utim shah alam..itupun dah terlajak ke mana entah la before sampai destinasi yang betul..huhu..tp last2 jumpa gak..wee~ shera,paen,ayu, farhana, haziq n syakir dari nilai..sementara 4 yangg masih bujang, syahmi,hazwan,bari n adi aku tak sure datang dari arah mana..ehehe..

wah kemain teruja gak la aku jumpa kawan-kawan lama ni..bukan senang nak kumpul ramai-ramai camni..mengharapkan ada event ape-ape jela baru boley tengok lubang hidung ( lubang hidung gak jadi mangsa aku kan..hahaha ) so terima kasih kat pengatin baru sebab boley menyatukan kami kembali..pergh ayat! hahaha..tapi kalo lagi ramai lagi seronok :) takpe insya-Allah bila ada peluang lagi ^^

yang makin teruja bila tengok kawan-kawan dah banyak berubah...makin cantik makin ensem..suka mak! eceh ;) semua dah anak dara anak teruna..hihihi..cuma 2 orang dah tak anak dara and sorang dah tak anak teruna budak spm batch aku..yang lain-lain tu bila nak gugurkan status bujang tu?? hihi



though time may change so many things,
the happiness and friendship is never changed.


barisan jelitawan ex igopian


sweet kapel! 
selamat pengantin baru sahabat
semoga kekal sampai syurga :)

pic credit to paen ^^






8 comments:

ZaNaUs said...

so jeles baaqqq hang. huhu. tahniah zul. eh, hang bile lagik?

Lya said...

aku??? hahaha...insya-Allah x lama dah..hahahaha XD

ZaNaUs said...

like seriously??!!! wah! sonoknye. tahniah. jangan lupe jemput ye. hehe

Lya said...

tp jgn tgk2 aku dpt kad ko dlu wey..hehehe ^^..insya-Allah doakan la yer :)

ZaNaUs said...

aku? kompem lambat lagi. masing2 belum redi maaa. haha. ang takpe. beres je. org 'tu' dah kumpul dwet siap2 dah. tunggu masa je kan. haha

iyou said...

hoi2.. lama tak hupdate?

kom2 hupdate dgn join GA ni... meh tgk kt blog aku dulu hadiah dia..

http://iyou90.blogspot.com/2012/12/mini-gempak-giveaway-by.html

hasrul hassan said...

As-Salam. Mmg time kenduri kawan-kawan macam ni leh dikatakan buat reunion kcl-kecilan. Kalau ada kawan2 sekolah bro yang kawin dan yang kawin lagi, pasti akan cuba untuk hadir, sbb selalunya ramai kawan2 sekolah akan hadir sama.

Lya said...

w'salam..betul2..ni la peluang kita nk jmpa kwn2 yang lain kan :)