Pages

Thursday, March 29, 2012

SEMBANG PETANG.

salam :)

macam dah lama pulak aku tinggalkan blog ni...mungkin kekurangan cerita ataupun kehidupan aku sebagai seorang pelajar yang semakin sibuk...huhu~

sekejap je masa berlalu...sekarang dah nak hujung bulan 3 dah...dan tetiba aku teringat pulak tarikh hari ni, 29/3...it should be a meaningful date for me...tapi sekarang mungkin tak...nevermind...banyak lagi tarikh yang penting dalam hidup aku...hahahahahaha [ sedaya-upaya memujuk hati :') ] 

well...sonok tengok orang-orang yang dah bahagia dengan kekasih halal...aku pun nak juga laaaa!! [ abes gedik dah niii ] :p ni kes budak-budak rumah duk usha kat page2 perkahwinan la ni =.=' sampai aku pun tersangkut...bukan tu je...dalam kelas pun , orang duk present kat depan tapi aku duk diskus bab kap alif wau ya nun kat belakang..ngehehehe..nampak sangat gedik nak kawen ni...tapi ada sebab duk diskus bab ni tawuu~  konklusi dari ape yang dibincangkan, kami sebulat suara mengatakan kawen adalah untuk "lebih menjaga"[ taken from atul's word ]...menjaga ape? menjaga hati ^^ bukan tu je...byk la lagi...jaga iman, jaga maruah dan seangkatan :) takpela...tunggu je masa yang sesuai...insya-Allah akan jumpa bahagian tulang rusuk yang sepatutnya nanti :) tapi kalo belom masanya nyer lagi, mudah-mudahan Allah menjauhkan kami dari perasaan yang tidak sepatutnya...amin.



ok dah! tak payah la nak bergedik pikir nak kawen pulak kannnnn~ banyak lagi benda lain yang nk kena fikir...[ marah kat diri sendiri :p ]

dengar la lagu kat bawah ni...so niceeeee!  (^______~)V







2 comments:

v said...

jeng3! slmt kawen! :)

Lya said...

hahahaha XD layan la kitaorg yg tak betul ni :p