Pages

Friday, March 30, 2012

ISTIKHARAH.

salam :)

malam ni macam buang waktu sangat-sangat...dah nk lewat malam tapi still taktau nak buat ape...keje banyak tapi buat-buat cool macam takda keje =.= besok pulak entah ape program 1 citizen la pulok nak kena involve...ingat aku ni ptriotik tinggi la sgt kan..huhu..

so i wanna ask u...penah rasa dilema tak? or something like....hidup ni sangat sangat la 'awesome' bila kita diberi pilihan dan diminta untuk memilih...dan masalah nyer nak pilih semua yang ada boley takk?? =.='  so tension la bila kena berhadapan situasi sebegini rupa..otokeeee??? [ what should i do in korea..nk juga tuu :p ] aku memang tak suka kalo diberi pilihan ni...penat okey nak pilih-pilih..tapi i'm proud to be a muslim... sebab Islam itu indah...setiap masalah ada cara penyelesaian...so dalam bab ni i think istikharah is da best way! Allah tahu yang terbaik buat kita...ape-ape pun tawakal dengan ape yang dah kita usahakan... :) insya-Allah...semoga segalanye dipermudahkan...amin :)







2 comments:

v said...

smoga yg trbaik itu utk kamoo :)
insyaallah

Lya said...

insya-Allah :)