Pages

Saturday, February 16, 2013

APO NAK JADI?

bila dah terjebak dengan penyakit ni mmg payah dah la..nak cari ubat pun, rasa nyer kalo pegi klinik pun mahu kena makan kasut doktor..sekali kena sekeh kat kaunter daftar..haish! ape ek ubat yang mujarab bagi penyakit MALAS ni????

bukan main balik awal kat shah alam..konon nak buat AE (research)..tapi apa pun tarak! keje bangun tido makan, habes rajin tengok muvee online (rajin plak tnggu cite tu loading kan?) =.=' oh mannnnnn! nak menyesal ke tak ek balik shah alam ni awal-awal?? hahahaha.

bila nak ada mood wat AE ni wey??? banyak lagi kot keje nak kena buat! dah la kena review balik satu-satu journal yang aku dah baca online sebab terlebih pandai! mana satu yang aku refer pun taktau la yang ada dalam bookmark aku tuh! cari keje plak la minah senget ni kan?? zzzZZZZZZZzzzzzzz~

ok tarik nafasssssss....lepasssssss..fuh! relax-relax..buat keje kena cool baq hang! tension?? takmo takmo ^^ 


 KEEP CALM
AND
DO YOUR AE
(^_________^)



2 comments:

elyna mirsada said...

hehe..mg xde ubatnya..melainkan ubah penyakit tu kpd rajin,hehe

Lya said...

elyna mirsada : kan! hihi..tp tula taktau time bila nak rajin..huhu