Pages

Tuesday, June 14, 2011

BERHABUK

salam.

ye saya tau blog saya dah berhabuk..blog sy berhabuk sbb sy bizi keje dan tak sempat nk update...lgpun xda citer hot la nk citer =.= hee~

so far keje alhamdulillah ;) pling syok msa cuti skolah sbb org tak putus2 dtg membeli! pastu manyak untung maaa~ mintak2 dpt komisen lbh ckit.. klo dpt alhamdulilahhhhhhh   suka mak! ahak! ;)


ahah! ini model HCH Enterprise yg latest punya..blom smpai sbln dia keje..tp over ckit bila org ambik gmbr dia :p pa punya olang la...lain org suh buat lain plak minah ni buat..woit2!! keje serve customer la bkn posing knon2 kau tu model!! ngehehe :p

oh btw hari ni cuti..tiap2 selasa mmg turn aku cuti! hihihi..so ptg td lpak2 ngn mak..then mak ajak pegi kebun blakang umah...nk tau ape aku buat?? jeng3!!! aku pnjat pokok manggis u!! ape2?? ingt laki je boley pnjat :p ngehehe..tp xda la tinggi mna pun..ahahaha..wooo best bila dpt mkn buah pokok sndri ni! actually byk lg yg x masak,,,tnggu masak nnt aku panjat lg wokey! ;) haha



ps : cinta tak semestinyer ada jodoh tp jodoh ada cinta.... :)



2 comments:

bunga said...

kali pertama baca ayat cam ni..bunga suka..tersirat..

cinta tak semestinya ada jodoh tapi jodoh ada cinta..

sukerrr..:0

assyifa' said...

nak manggis skit..........