Pages

Saturday, June 18, 2011

TERIMA KASIH YA ALLAH :')

salam.

smlm semua yg tak boleh tdo lena mlm td dah boley tdo nyenyak...smlm semua yg kecut perut dah boley kembangkan prut blik..hua3...ape tak nyer smlm result utk student degree UiTM kuarrrr~ serius aku x brani nk tgk smpai aku plan nk blik keje ngah2 mlm bru nk tgk...tp dgn kekuatan yg ada,hati yg kental aku pun buka la yahoo..thank yahoo sbb ko tak jam mcm student portal..zzzzz..klo guna student portal ntah bila bru aku bley tgk result =.=

bila dah check emel tu...........YA ALLAH KAU TELAH MEMBERIKAN APE YANG AKU IMPIKAN SELAMA INI :') syukur sgt2!! alhamdulillah aku boley buat mak abah aku hepi ;) dan yang pling aku gembira semua geng aku sma2 cemerlang!! ;) i likee! klo ada rezeki boley melaram sma2 nnt..klo fakulti tak kedekut la kn...ops!! hahahahaha...but dat is not da point la! lpas ni kna kekalkan prestasi masing2 okey ;) congrate buat semua yg dah dpt result gempak punyaaa!!! ;)


8 comments:

sHeRa_ShErA said...

acecece.budak dekan nieh kan.congrate syg =)kekalkan prestasi..melaram habis lah nanti

CIK KEMETOT said...

congrats leya..msti DL ni..hehe.. =)

bunga said...

Alhamdulillah..:)..bunga cukup2 makan jer..ehhee

Anonymous said...

thniah yer ucu..hehe..adk~

Lya said...

syera : tq dear!! ala u pun sure dekan kn?? congrate tau!!! ;) ye sma2 kekalkan prestasi! ;)

Lya said...

deeba : alhamdulillah syukur :) hihi tq dear!! ;)

Lya said...

bunga : xpe..yg penting jgn putus asa! ;) buat lg baik pasni ok..btw congrate utk bunga :)

Lya said...

ano. : hahaha..tq! ;)