Pages

Wednesday, September 28, 2011

MOVE ON

hati bunga2..jatuh cinta lg ke aku? ahhhh ngarut jer cintan2 ni.bek aku mkn megi cintan,perut kenyang hati senang..tak payah pening2 nak jaga hati org tu org ni..jg jer hati sendri..kann??? ;) 



mmg la fitrah kalo boley nak ada partner idop kan..tgk org kapel..meoww2!! sweet je kan?! tp itu tgk pada org juga la..tak sume yg sweet mcm tu..kdg2 diorg taruk garam,masin la jwb nyer =.=' tapi tapi tapi!! pada yg single-mingle tu korang toksah ssh hati ek [pujuk dri sendri]..kita pun ada partner idop jg nanti..cuma tnggu masa je dia dtg..toksah la sebuk2 nak kejar2 cari jodoh..kejar cita2 dlu..cewah2 minah ni pandai plak nk nasihatkan org kan :p tp betul laaaaa...bukan cubaan...ini betul2!! bila dah single ni baru sedar actually single is beautiful...u know why? byk faedah jd single ni! lu fikir la sendri (^____^)v


and now i have moved on..and i'm happy!!!  (~.^)V  



ps : saya tunggu awak wahai jodoh saya..awaklah yg terbaik utk saya :')



3 comments:

mysara said...

be strong k lya...;)

Misz Nuriz said...

doa2kan la yang terbaik..
insyaallah.. :)

iyou said...

keep move on iylia!! jgn toleh belakang lagi=)