Pages

Tuesday, September 20, 2011

NOTHING

harini mcm moody jer..tp so far xda la moody truk2 coz taknak la kwn2 terasa ati ke ape nnt..i'm trying to be a gud fren coz aku hanya ada diorg =) kalo boley aku nk sentiasa senyum depan diorg biarpun diorg kata aku ni gila ke senyum sorg2..hahahaha =D 

'i can be tough,i can be strong...'  hopefully! sbb kdg2 aku rsa kekok ngn life aku skang..mcm tak tentu arah..truk kan?? haishh! well manusia tak akan lari dari dugaan..dan setiap ape yg terjadi itu pasti ada hikmah dan alasan sendri..i believe dat! tapi tula...kita manusia ni ada hati ada perasaan...and sometime kita akan fikir yg bukan2 yg boley membuatkan hati yg mengawal semua..bukan akal...is dat true? so aku berdoa moga2 Allah kuatkan iman aku...

watever happen now i'm trying to move on...i want to be happy wif my life now =) yup i'm very happy now! hahahaha...mcm keling..kejap hepi kejap sedih :p tp ape yg penting aku hargai kehidupan aku skang ni..bersyukur! ;)


can you make me smile like this again?  heeee~  credit to umar ^^



4 comments:

akustik maxwave said...

aku ske part ni 'mcm keling'..hahaha
keling putih..

Lya said...

hahahaha...pkai clorox wey :p

mysara said...

be strong n keep smiling dear..;)

Lya said...

thanx sooo much mai!! :)