Pages

Saturday, November 19, 2011

BER-DINER :)

salam u ols! terasa lama plak tak on9..ni kes tenet umah ttba kna potong la..tenet umah aku ni mmg suke benor wat hal..smpai kan aku ngn osmate dah terer dah setting sendri klo tenet wat hal..pastu 2-3 hari lpas ttba wat hal lg..mmg panas hati btul gn tenet ni! then dah setting sndri pun tak boley2 jg, so buat la amal sedekah singgit tepon TM..smgt ni ckp ckp tenet problem! pastu org TM ckp..'maaf dik,tenet umah dik kena potong sbb tak bayar'... wat?? tiap2 bulan kot bayar..dah tau dah..ni sah tuan umah lambat bayar coz pape hal kitaorg sruh dia settlekan..almaklum jd student ni bizi :p sekarang dak okey! ntah bila msa diorg sambung balik ntah..kira dah settle bayar la ni..hmmm.

oh btw! mlm td kitaorg mkn besorrrr punya..alhamdulillah..kali ni satu umah dpt trun dinner utk dean list..bukan satu umah jer tp ben10 jg! ;) paling best satu umah pkai baju polka dot tp lain2 kaler..how sweet! mlm tu kami kna buat performance..tarian kipas beb! sempoi habes la habaq ang! berlatih 2 hari je..tp sgt hepi sbb rmai yg suka performance kami..smpai ada yg kata klo lpas ni nk mintak kami buat performance lg boley??  terharunye! (^_^) ada juga puji kipas yg kitaorg guna cute..hand made okey! hahahaha..alhamdulillah semua berjalan ngn lancar..thanx kat osmate2..atul,kano,dina,alyaa,inn..and geng ben10 yo ngan akim coz bg kerjasama nk menari kipas! korang mmg hebat n sporting habes la! (^_^) hopefully sem depan dpt trun diner sama2 lg..insya-Allah =)











alhamdulillah..Ya Allah mudah-mudahan persahabatan kami kekal dan Kau kurniakan lah kami kejayaan bersama, dunia dan akhirat..amin :)






6 comments:

tasya safri said...

waaa.. cumilssnyee pakai baju polkadot.. hehe.. tahniah lya dpt dean list.. semoga lya terus berjaya dan berjaya.. aminn...

Lya said...

amin! thanx akak ;)

ZaNaUs said...

pewwiittt~ dapat dean list. beshnye dy. congrats, iylia :)

Lya said...

ehehehe..thanx sulhi! ;) pertama kali dlm idop..hahaha

iyou said...

fuuuuuuuuuuuu.. jelesnya! btw, tahniah, yunk!!!^^

comey, pic pakai mask tuh!!!

Lya said...

hahaha...i.Allah nnt sume dpt dean list! ;)btw tq ayu :)