Pages

Sunday, May 15, 2011

HOME ALONE

salam.

uhuk3!!!~ haish berhabuk bersawang segala dah blog ni...sian ditinggalkan hampir seminggu! :p okey nk cerita yg cuti aku utk 4 bulan dah start! ;) but........pusing2 mau buat apa dlm msa 4 bulan ni ek?? apply job?! yeah itu yg akan aku buat!!

actually byk bnda aku nk conteng2 kat blog ni...tp ntah nape malas yg melampau smpai nk buat draft pun tak kepingin :p ehehehehe~  xpela bg aku cari idea dlu nk conteng ape kat dlm blog ni..nnt aku story moryyyy~ ;)

the truth...

4 comments:

bunga said...

haha..betul2..4 bulan cuti..tapi bowing lak bila cuti laam2..

assyifa' said...

kecian dia.hehe

Lya said...

bunga : bunga x keje? ;)

Lya said...

kirin : wekkk!!! hahaha