Pages

Saturday, May 21, 2011

TAK JADI NK TANAM ANGGUR.

salam.

alhamdulillah =) td pusing2 cari keje dan kali ni dapat! dan pling sronok bakal2 teman sekerja sume ok2 and sgt sporting! pastu yg pnting aku tnya td.." waktu solat ok?" .."trsgt ok! tiap waktu ;)"...dan yg paling penting! dlm air-cond..hahahahahahahaha =D tp serius aku mcm dah excited sgt nk masuk keje sok! sbb aku tgk diorg yg akan keje ngn aku pun okey2 ;) syukur2!! hik3...kali ni keje kat kdai aksesori pompuan yer! hik3

harini first time mak aku brani naik keta ngn aku..dia yg sruh aku drive..klo tak dlu dia ckp cmni..."angah try bwa sorg2 dlu..nnt cekap mak nek la angah"..boley plak mak aku ney! :p hahaha..ok la..sok klo smpat update lg! keje baru!! hihihi~ 




ps: alhamdulillah Ya Allah =)


8 comments:

assyifa' said...

ala kedai aksesori pmpn...x leh nak masuk ngorat :p

ZaNaUs said...

tahniah beb :) keje molek2 :)

bunga said...

alhamdulillah..cayalh..

HaNa Hani said...

wah..dah keje..bestnye
^_^

Lya said...

kirin : eh ada jg gadget laki ;)

Lya said...

sulhi : thanx dear ;)

Lya said...

bunga : alhamdulillah =)

Lya said...

hana : part time jer...hihi