Pages

Thursday, July 14, 2011

SY SUKA BABY!♥

salam.

harini mcm org mental jer aku keje..hahahahaha =D lantok la! td msa kat kedai, kwn kpd kwn keje aku dtg..muda setahun dr aku tak silap..dah ada anak sorg..sgt comeyyy!!!! ttba trasa nk ada baby sndri..hahahaha...gediks yawww!! :p berangan je la...klo nk kna luku kepala ngn mak kawen la awal..mak dh siap bg warning lg taw! dia bg aku kawen bila umur 25 dan ke atas..ahahahaha =D klo smpai seru awl camner camner????? gediks lg yaww!! hahahaha..

suka baby! sgt suka :) sbb bau baby wangi even sebenarnya baby tu rsa dia busuk..hahaha..mcm baby tau dia busuk :p dan suka jg klo jd baby blik..sbb sume org suka..org ambik pluk2 cium2...hahahaha =D dan pling pnting tak yah fkir byk..baby kn taktau pape...tenang je idop jd baby ni kn?? ;)

baby x nk duk diam2..hahaha

pndai gak baby ni posing ;) hihi


see!! comey kan baby niiiiii :) dlu msa adk bongsu aku kecik2 lg aku penah ckp kat mak.." mak2..boley tak jgn bg adik membesar...biar dia besar ni jer smpai bila2"..hihihihi~ punya la tak nk bg adk besar sbb suka sgt main ngn baby! hahahaha..

actually aku pun taktau nape aku wat entry ni...juz nk gtau aku suka baby! hahahaha =D



3 comments:

bunga said...

bunga pun suka baby..mmg comel.

::CIK LYNN:: said...

comel....=p

Lya said...

hihi...nk anak comey camni la nnt ;)