Pages

Sunday, July 17, 2011

HIDUP INI INDAH

salam..

hai korang! sihat??? ke terlebih sihat???!hihihi....klo sihat alhamdulillah :) even xda cite mnarik pun yg boley aku letak dlm entry ni tp aku nk cuba gak letak sesuatu...oh btw...hari ni kita dah buka buku baru kn [muslim only (^_^)] so lpas ni klo ada org ajak buat jahat jgn kotorkan buku baru kita tu okeyy ;) [ingtan utk dri sndri jg....sbb bkn baik sgt :p]

lately ni mcm2 yg jd kat aku...dan boley dikatakan aku separuh gila! hahahaha =D tp blom gila lg laaaa...kang sume dh taknak kwn ngn aku :p hihi...kdg2 baru aku sedar betapa ssh nyer kita nk arrange kita nyer life... kekuatan tu mmg perkara yg wajib ada dlm dri kita...well maybe aku lbh perlukan lg kekuatan sbb ckit2 nk nangis je keje...hahahahahahhaha =D [ayat mcm poyos~] tp tu la...kdg2 sume tu ujian bg kita...aku ada bca aku nye bff nyer blog...aku nk share ngn korang la ape yg dia tulis... ujian itu dari Allah dan ujian itu tnda Allah sygkan kita :) aku summary kn jela ape yg dia tulis tu...hihi...betul kn? :) and one more thing aku sedar...bila kita dah rsa lmah bru kita ingt Dia...btul tak?? korang mesti penah kn?? ha jgn nk tipuuuu :p so lpas ni jom kita cuba mengisafkan dri...huhu~  i.Allah klo kita selalu ingt Dia, Dia selalu ada kita tak kira ssh atau senang :)






1 comment:

MAISHARAH said...

betul, mai sokong!

even semua orang tiada disisi dikala kita sedih

kita masih ada Nya.