Pages

Thursday, April 28, 2011

AKU TAK BODOH!

salam.

wow! tajuk mcm emo je kn? no nehe hey...!!  :p bkn emo...tp juz nk ckp aku tak bodoh cuma tak genius kot... hihi...skang ni juling ngan nombor lagi.selagi x habis subjek math selagi tu aku akan mabuk ngn nombor..mcm nk muntah nombor dah! huhu..sok last paper utk subjek math..algebra...so far dah cover ckit [ckit jer???] ntah la makin byk aku buat past year makin berbelit-belit segala step yg ada dlm subjek ni..hoho..xpela ape yg kita usahakan kita berserah dan tawakal pada Dia...insya-Allah~ :) and bak kata sorg prof yg blm diiktiraf lg.. "true achievement is no seen from the result but it is actually seen by the effort have been put into" (Halin, M.H.A, 2011) muahahahaha~

kalo bab study2 ni aku mmg x reti nk study berjemaah..aku lg prefer study sendri then klo x reti baru tnya :p ntah la..mmg sejak azali lg la aku x reti study jemaah ni...korang camner pulak?? aku klo nk fokus kn aku mesti cari tmpat yg tersorok..tp klo dah xda tu terpaksa la sesuaikan ngn sekeliling yg ada :) ingt lg msa zaman skolah dlu..aku boley stay up sorg2 kt ruang sebelah blik aku smpai 3-4 pg...huh rindu plak zaman skolah T____T .. and baru2 ni dapat berita yg skolah aku, SBPI Gopeng dah naik pangkat! wohooo!!~ dah jd skolah kluster! cayalah IGOP!!! bangga sgt2 walaupun aku pelajar yg x boley bnggakan skolah msa zaman aku :p xpela rezeki kita Allah dah tentukan...bkn kita x usaha...so terima ape yg ada...juz bersyukur ..lgpun rezeki ada kat mna2 jer...usaha lg dan jgn putus asa ..dat is da best way..:)

so kwn2...doakan sy utk paper kedua plak ek...i luv LINEAR ALGEBRA!! ;)

my cayang2 ;)

7 comments:

::CIK LYNN:: said...

gdluck dear!!!! u cn do it~~~

Lya said...

thanx so much babe!!! ;)

iyou said...

owez doakan hg+geng LISA yg len...
gudluck cayunk!!!! :)

x sabaq nak cutiiiiiiii!!

Lya said...

huhu..thanx ayu!!! aku pun doakan korg sume ;) insya-Allah berjaya dgn cemerlang! :) tula..nk jmpa korang..kmpul balik mcm dlu2 =(

bunga said...

bunga pun lau stady suka study sorang2..entahla..bukan sombong tau kedekut tapi mmg cam tu..lau study group makna nyer bunga akan bercakap jer..haa

~Apit~ said...

=)
u'r always the best, rmmber that alrite? always missing u =)

Lya said...

bunga: kita sama la bunga! nnt study ntah mna ckp je byk :p hihi

apit : thanx so much!!! :)