Pages

Saturday, April 9, 2011

GAYA HIDUP SIHAT

salam u ols!

wah mcm hepi smcm je aku ni kn? hepi sbb dpt joging td! hahahaha~ wah dah lma benor x rsa peluh mencurah-curah keluar td..hak3..selama aku hidup kat bumi shah alam ni,ni la first time aku jog :p sonok jog ngn inn and akim td..dina,atul,yo ngan kano ikut gak tp diorg jln2 mkn angin kat blakang..hahaha.. sblm jog sempat melantak pulut sumbat dlm sotong buatan mekngoh a.k.a atul [eh betul ke nma nyer ni..ah lantak ler :p] lpas tu jog satu pusingan..mula2 satu pusingan dlu dah la..takyah tamak sgt..hahaha..then men sepak2 bola plak.. ada style woo! style2 habis haus tapak kasut aku =.= ..tp boley la pasni men futsal..akim si kaki futsal dah ajak main tu..hihihi~ thanx kwn2!! weekend ni xda la boring sgt ngadap esemen n study je kn [mcm buat :p] hahahahaha~

bila mak budak naik.......hahahahahaha =D

4 comments:

bunga said...

hahaha..mmg baak aktiviti yek..hehe

CIK KEMETOT said...

leya...comeyl nyer naek bende tuh..
sweet jer.. :)

Lya said...

bunga : hik3..

Lya said...

deeba : hahahaha..time ni mak ngn ayah budak tgk jer lya nek bnda ni... malu3..hahaha =D