Pages

Tuesday, April 5, 2011

MATH IS NOT SCARY

salam

lately ni aku bizi kalah PM! erk lebey kurang jela :p final dah dekat tp keje..........mcm bukit!! how come?! sok test..lusa test..tulat? erm x tgk list lg :p tp boley dikatakan ari2 kuiz ari2 test..mata ni naik juling tambah2 kalo study subjek yg berangka-angka ni..CALCULUS+ALGEBRA+FIZ..killer subjek sem ney! oh my...nk target tnggi pun cuak..huhu~ sbb td 3 osmate aku dah gi dinner dekan..bila turn aku plak ni??! :p 

aku klo bljar mmg x boley speed mcm naik keta 180km/h..ingt aku ni superwomen ke..klo makhluk kat planet pluto tup tup 5 minit smpai bumi :p sori la cek ni jnis lambat ckit..hoho..mmg scary la nk jd mathematician ni.. asal tgk nombor jer mata naik juling,asal mata juling jer nmpak nombor..hahaha..mmg hidup aku sbg student ditakdirkan utk berdampingan ngn nombor =.=..even subjek evaluation yg satu-satunyer subjek edu pun ada kira2!! oh bertambah julingggg~ (@_@)

26 ni dah sart final..heh bngun lya! jgn main2 lg..fight3!!!  ;)


MATH IS NOT SCARY BUT MATH IS FUN!!! (^_~)v


4 comments:

~Apit~ said...

hahahaha! math dgn literature, yg mana lagi scary?hahahaha

bunga said...

bunga suka kira2 tapi xsuker bc..hee

Lya said...

apit : math!!! hahahaha

Lya said...

bunga : kita sama!!!! hihi