Pages

Wednesday, April 6, 2011

I'M FULLY TAKEN BY HIM :)

salam..

wahh~ i bizi gile arini sbb i kna trun padang pegi shooting..x lma lg filem yg i lakonkan ni akan kuar..you ols jgn lupa pergi serbu pawagam tau! penat jer i blakon jd jurujual ngn tauke kedai mkn td..abis blush muka2 i nk kna pegang watak2 tu taw! ngehehe~ so far alhamdulillah..dah abis ckit scene yg i kna lakonkan..tp ada lagi la =.=..baru i tau camner penat nyer jd artis ni you ols! hohoho~  yarkkks! geli plak aku ckp camtu..hahaha =D dah la aritu member aku yg lakonkan watak jd tunangan org pun kecoh abis dlm FB! dia pegi letak pic tu dlm FB..hahaha..nmpak real gile3!! betapa hebatnyer lakonan kitaorg!! ngahahaha~

inn tunangan org??? hahahahaha

artis pling meletop sakng ni!!! aaauww~

oh btw.mlm td aku buka email aku.then aku trbaca la msg offline yg sorg hamba Allah ni anta kt aku..actually he was my classmate msa skol rendah dlu.."saya suka awk....jd gf sy pliss".. msg tu buat aku ternganga jap! nsb umah aku xda lalat :p adakah dia tersalah anta??? oh my....utk awk yg anta..klo awk x salah org..i'm so sorry bcoz i'm fully taken by him..hoho..kalo awk salah anta maksudnyer sy syokk sendri..heh! sori yer..sy x nak sakitkan hati sape2..sy x nk mainkan hati sape2..sy bersyukur ape yg sy ada skang :)





1 comment:

bunga said...

betul kita kena bersyukur pe yang terjadi..