Pages

Wednesday, January 18, 2012

HOLIDAY!

salam sume!! ^^

mood holiday aku membuak-buak tahap gaban dah ni . silap la pi beli tiket lambat . haha . takpe lepak luu~ takyah nak tergesa-gesa kan . tak lari aih rumah tu . hihihi . 

dah nak balik ni takda pulak la beli barang-barang nak memasak ni . kang tak pepasal cik T buat main masak-masak kat dapur . hoho . so sebagai orang bujang makan kat luar la jawabnyer . pastu dah buncit perut sesaje la jalan-jalan makan hangin . pegi mearayap kat kedai runcit dekat-dekat situ . eh u ols penah main tak ngan balang yang kena masuk duit pastu kita putar then dapat hadiah?? elele kecik-kecik dulu kompem penah kan? kn? kn? tadi sesaje buang tebiat . first time dalam hidup aku . kecik-kecik ape barang nak masuk duit putar benda alah tu kan . dah besar baru nak mencuba . ahahaha =D aku main yang mesin kena letak 20 sen pastu kita putar dapat satu kad . terkejut nyah u ols! kite dapat key-chain angry bird!! hahahaha =D itu pun kawan aku tolong tebuskan . malu la cek nak pi tebus dah tua-tua men benda tu . hahaha . kawan cek tu ngan selamba gi tebus . kena gelak je ngan tauke kedai . kih3 . ala umur tidak penting okeyyy . jiwa masih budak-budak . ahahaha . camne la kan nak jadi cekgu pasni . nek satu kepala ngan student la nanti :p



:: HEPI HOLIDAY ::

1 comment:

miasyarah said...

ilyia selamat bercuti hheee..jom join contest:):)