Pages

Monday, January 2, 2012

STUDY LA WEYY!

salam..

dah 2 hari study kat umah..selalu cabut lari study kat tempat lain..hehe..macam aku ckp sebelum ni la kan.. library tu jadi umah kedua bila time study week..makan situ,tidow situ..erk..so memandangkan 3 hari library tutup terpaksa la mengharungi dugaan-dugaan yang macam-macam bila study kat umah..especially what i'm doing now! hahaha..facebooking or blogwlaking :p eh tapi ok gak..at least aku boley balajar dengan kaedah baru harini..kaedah yang aku tak penah cuba..maybe korang dah penah cuba ;) belajar melalui u-tube.. hahaha.. ini kes aku tak fokus and take note masa orang present kat depan kelas :p kui3..but member aku cakap kalo fokus and salin note pun still tak faham..so konklusinyer?? kalo tau ponteng kelas pun takpe..tett! 


rajin kan kami ^^ HAHAHA =D

4 comments:

Zatulfahima said...

aku gemok,,,....seyesly...hwaaaa!! balik cuti sem ni nak diet ah :p

Lya said...

mengada..HAHAHA..cute jeee ;)

mysara said...

gud luk lya..:)

aLeXa iXora said...

gambatte kudasai to u olss.. ^^