Pages

Monday, October 10, 2011

MACAM MANA TU?

hai ols! salam and morning.. :) :) :)  yeahhhhh pagi aku yang ceria seceria blog aku. seceria blog aku?? kan blog aku dah kalerful bagai. hihihi. tetiba rasa nak tukar taste. juz make my blog look simple and nice! nice ker? ape2 jela jah :p 

actually nak kongsi sikit la kan ape yang aku rasa. and maybe ape yang aku alami. yela sejak2 kawan aku duk panggil aku janda kan means dat aku xda partner la kan. hahahaha. xpe wahai kawan2 aku tak kisah ape korang nak panggil janji kita bahagia yer. hahaha =D

sblom tu mai nk ingatkan balik. bak kata pepatah kawan biar beribu bercinta biar satu. ececece~ betul la kan? kan? kan? situasinyer camni. katakanlah ada sorang mamat ni nak berkawan dengan korang kan. starting mmg dia yg berminat sgt nak berkawan ngan kita ney! mmg anta msg sana anta msg ni smpai tak kira waktu. tp xda ribut xda hujan ttba senyap gitu jer. mana pegi? bila kita anta msg dia ckp kita sombong taknak msg dia. pastu  mulai saat dan detik itu kita pun anta la msg tanda kita tak sombong. bila dah asyik sgt kita yg anta, of coz la rsa mcm terhegeh-hegeh plak nk kwn ngn dia. ni sape nk kwn ngn sape sebenar ni?? kalo la situasi camni mamat tu actually nak ngorat korang, korang nak ker? nak ke tnjuk kita plak yg terhegeh-hegeh  kat dia. oh mmg akan makan hati camni. so kalo aku mmg reject trus coz aku ni kuat makan hati! and aku mmg pantang kalo aku rasa mcm aku yg terhegeh sgt! kalo rasa nak berkawan tu buat la cara nak berkawan yer. klo tak korang2 kaum adam mmg kena byk blajar lagi pasal pompuan. hahahaha. mendalam maksud ni sebenarnya. tp ini sekadar meluahkan :p




kita ttup citer tu. smlm trun ukm bangi involve ngan satu program ni. SKEMA. ya sgt sesuai sgt ngn aku yang x berapa nak skema sgt la. ni bukan sebarang skema la. SKEMA =  Seminar Kesejahteraan Mahasiswa. byk jg ilmu yang dpt smpai berat kepala nak terima. aku plak smpai asyik tertunduk-tunduk faham! hahaha. tak miss setiap slot menunduk tanda fhm!! hahahaha =D hopefully ape yang masuk tu xda la kuar mcm tu je kan :p boley pe ambik ilmu smbil pejam mata. ambil pkai telinga la klo pejam mata. tapi aku ke tu?? hahahahaha =D tepuk dada tnya diri yer lia. hoho

fren forever! <3




// it hurts to love someone and not be loved in return but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel //




2 comments:

MAISHARAH said...

ilyia......:):)

juz smiles oke..:):)
mungkin sesuatu yg baik menanti kita nanti....

blog wajah baru..nice n syahdu sgt lagu nie hehee...

p/s: aku phm ap yg ang rase..sebab aku juga perempuan..:):)

Lya said...

mai.... :):):)

thanx sgt mai coz memahami.. ssh kan jd pompuan ni...byk tacing jer..hahaha