Pages

Sunday, December 4, 2011

"NEVERMIND"

taknak cakap banyak tapi juz nak tanya korang kejap..penah dengar tak orang cakap tak baik buat orang tertanya-tanya? yela tetiba dia kata nk bagitau something then tup tup dia kata 'takpela'..panas je rasa .. saya tahu saya juga penah begitu..hahahahahahaha =D tapi jangan la selalu awak =.=



ps : maaf la kalo ada yang terasa yerrrrr......................... (^____________^)




7 comments:

APi said...

macam nak cerita pastu tak jadi..
memang grrr

Lya said...

hahahahaha..btul ^^

meisautumn said...

hehehe... saya lah salah seorngnya ... hahaha!!! sowie dear =D

Lya said...

not only you la dear..i know that! hahahaha =D NEVERMIND ^^

MULAN said...

smack his head..!! hahaaa.. i hate it..

Lya said...

tula..nk ketuk pkai hammer..hahaha

Nabiel said...

nice blog..hehehe,mmg menyakitkan hati nk cerita tapi boleh plak bt gitu dan buat kita tertanya2!huh!

p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA