Pages

Friday, December 2, 2011

HUJAN & ABC

wehuuuu!! assalamualaikumm!!! wah2 sedap benor tdo yer ujan2 camni..brrrr~  skang dah tiba masa yg of coz la semua student cam aku tunggu2..weekend! mesti dlm kepala otak masing2 dah plan mcm2 termasuk la aku..rite guys?! td balik2 jer kelas terus wat list esaimen..walaweyyyyy!!  bapak best aku tgk list esaimen yg aku buat tu..rasa nak lompat2 kegirangan jer!!  *sigh*

seblom aku serabut ngn bnda alah tu, harini nk kmpul mood puas2..enjoy dlu la beb! kan?kan?kan? takyah la nak nerd2 bagai.relaxxxx....coolllllll...steady beb! hahahaha =D td ttba tringin nk mkn ABC. yummmy2!!  bermula lah episod pengembaraan jln2 cari mkn aku..atul ngn dina dah tnggu aku kat S2..rendu ABC special S2 dowhhh~ haha..bayangkan la..selebat-lebat hujan smpai kitaorg nk sembang pun mcm org bisu ngah bersembang, kami boley 'tibai' ABC..mmg buang tabiat ke pe??! tp nikmat gak layan ABC hujan2 ^^

bantai sekali 3 ABC..hebat!

haaa..terliur la tu?? ^^

me & mekngoh ;)

budak2 lapaq ABC :p

// You don't really need someone to complete you. You only need someone to accept you completely //

7 comments:

CIK KEMETOT said...

best nyer leya ABC tuh..
kat mane punye ABC ni??
t'ign plak...hehehe..:P

Lya said...

hahahaha...kat seksyen 2 shah lam...meh2...nnt lya bwa deeba mkn sni nak?? ;)

missmaisharah said...

mai ai...mengancam gile eskrem die fuhhhh

Lya said...

mengancam tak mengancam! hahaha.. mai harus cuba! hahaha promote :p

Lya said...

boley je ayuuuu ;) *terdelete ko nyer komen..ehehehe :p

iyou said...

sampai hati hg delete komen aku.... hahahaha.. x pelaa... aku igt nk p sana dlm study week ni laa.. tggu deh!^^

Lya said...

hahahaha..nk tekan publish yayang :p tup2 tekan delete la pulak..ekeke

ha mai2!! sonokkkkkk nyer ;)