Pages

Sunday, December 11, 2011

ULAT BUKU@ULAT BULU

urghhhh~ ok fine! it's not good nak ngeluh pagi-pagi ni..cuaca baik then mood pun harus baik! japgi after zohor i have a date with sultan selangor..aauww! come and jois us..hik3

since malam tadi aku baca motivation book. "what every teacher should know about student motivation". kalo tak kerana research proposal takda la aku nak baca kan. so stop fikir aku adalah seorang yang rajin..hakhakhak~ tapi boley tahan juga la isi-isi dalam buku tu coz dari aku tak tahu menjadikan aku lebih tahu ;) 

cakap pasal research proposal, i have picked one topic..setelah bertungkus -lumus berdebat ngan our papa in kos mathematics..yeah semestinya about motivation in mathematics learning..but still blur lorrrr~ harus gimana dong! before this aku fikir senang je research ni..then after my fren explain more pasal proposal yang harus kitaorang siapkan ni, mau terduduk ternganga aku! hakhakhak..tu la orang cakap..takda benda yang senang dalam hidup ni..kena usaha! mau tak aku pegi ngorat abang library nk pinjam buku..hek3..mengambil kesempatan dalam kesempitan..ada kaitan ker? whatever!! :p then orang pun macam kagum la tengok aku bawa buku yang agak banyak tu kan..mesti ada yang rasa jeles.."wah, rajin nyer dia..pinjam buku kat library..banyak pulak tuuu!!" hey2..u want to know something?? dua kali aku renew pinjam buku tu, aku tak baca pun la wey! bukan nak kata baca, sentuh pun idak!! hahahaha =D tp skang dah sentuh la..tapi kali ketiga pinjam buku yang sama..hik3..harus sentuh untuk informasi yang lebih banyak..ahak! ;)



and now aku dah tahu..betapa gigihnya orang-orang yang buat research ni..aku nak siapkan introduction pun tergedek-gedek =.=" adeii..





1 comment:

hazran said...

mari mengharungi kesusahan dgn cara plg cool :)