Pages

Monday, December 5, 2011

ZAMAN SEKOLAH

dulu zaman sekolah memang aktif..masuk itu la masuk ini la..pegi kem sana pegi kem sini la..hebat tak hebat! hahahahaha =D paling aktif masuk koir sekolah..penah sampai peringkat negeri kalo tak silap..ape kisah suara tak sedap..bukan nyanyi sorang, nyanyi ramai-ramai..so klo pitching lari orang takda la boley kesan kan..hahaha =D pastu bila dah masuk koir mesti la akan dibahagikan plak kepada bahagian suara..aku paling mantap la..suara soprano! nyanyi macam hantu mengilai la jawabnyer..hak3..tapi memang enjoy sangat2 bila masuk koir ni..boley hilang tension wooo..aku aktif koir sampai la sekolah menengah..masa sekolah menegah pulak asal ada event je kena perform..haaaa laku tak laku kitaorang..HAHAHA =D uwekkk muntah ijau la korang :p penah sekali aku tak join nyanyi tapi kena jadi konduktor untuk group koir aku..memang macam robot =.=' heee~ tetiba kan kita rendu zaman2 sekolah...tsk T_T banyak yang manis, pahit tak dilupakan..hahahaha..nakal juga aku ni masa zaman sekolah..tapi 2-2 zaman aku ni pengawas sekolah..maybe sebab aku garang kot tu yang boley jadi pengawas :p kih3..takpela..bila jadi cekgu nanti aku masuk balik zaman sekolah :) insya-Allah..doakan la yer ;)

ni lagu paling lama masa aku nyanyi koir..lagu zaman sekolah rendah ;)



tetiba tergerak hati nak selongkar album2 masa sekolah menengah..fuhh~ sekarang masing2 dah besar, dan cun2, dah kacak2 belaka..yang kawen pun dah ada..wee~ aku bila? jangan ditanya! sensitif..ahahaha =D best nyer kalo dapat kumpul balik satu batch..one day, insya-Allah ;) 

pic masa zaman form 5 paling banyak..ni hanya beberapa yang rasa posing terbaik..HAHAHA








MISS U OLS!

6 comments:

the bitter n sweet said...

rindu kan zaman sekolah dulu! hehe

Lya said...

sangat2!!! hehe

ZaNaUs said...

waaaa =( hampir menitik air mata aku tengok sume pic ni. rendu. rendu gilak weh. huhuhu. seyes! best la macam mana pn kt uni ni, still tak leh lawan life kt skolah. huk3 :( rendu nak prep, rendu nak riadah, rendu nak gossip2, rendu nak skodeng jejaka. ops! hahaha :D alahai, rendunye.


nanti even masuk skola pn, still tak sama. sebab status dah lain. huhu

Lya said...

tau takpe..rasa kejap je msa berlalu..dah besar panjang masing2 :) nnt dh nak masuk alam lain plak..ececce :p

ZaNaUs said...

alam lain mana tu, lya oi. hahaha :D alahai. rendu lah. [sampai muak dah tengok esimen banyak2 neh :P]

Lya said...

alam umah tangga la cik sulhi! hahahaha =D cepat2 yang mna ada calon tu ><