Pages

Monday, March 28, 2011

BILA CKGU AJAR MAIN GAME

hokey!  td  pepagi  buta  masuk  blik  air  mandi  ala2  p.  ramlee sudah . mau pegi subang daa . sengaja  membizikan  diri  yg dah  mmg bizi  sgt2  .  hak3 . wan..fazrin  aka  yo  dah  warning  yg  dia  dtg  ambik  pkul  7 pg . so  mna  x  mcm  lipas  kudung  kan  siap  .  dah  la  pulak  tu pompuan . sah2  la  kna  bg  msa  extra  nk  touch  up2  ni . hihi . actually  ada  motif  kitaorg  kuar  awal  tu  :p tau  sbb  pe  ??  haa  klo  nk  tau  actually  klo  nk  ikutkan  msa  sebenar  lbh kurang  1/2  jam  jer  nk gi  sekolah  rendah  subang  tu . disebabkan  terpaksa  berdikari  tanpa  bantuan  lecturer  utk  tnjuk  jln  maka  kami  sediakn  peta  yg cik  google  bg :p punya  la  payah  nak  cari skolah  tu . haishh~  dah  jumpa  tu  hati  girang  x sbr2  nk jmpa  adik2 . ngehehe~

da cekgu..ngehehe~

pegi  sk  subang  juz  nk pegi  main  game  jer  pun . tp bukan sebarang game  tau  kwn2!! ni  under research  ketua  program  kitaorg  tntg  game  math ;) game  ilmiah  la  bagus  kn?  ;)  aku  tgk  budak  tu sonok  bebnor  main ha! pastu  msa  last session  tu  kitaorg  kna interview  budak2  ni tntg  game ni  utk memperbaiki  lg kualiti  game  ni . so  kitaorg  pun  soal  siasat  la ala2  polis  tnya  penjenayah  yg  buat salah . eh bkn camtu  pun  .  so  aku tnya  la  dak2  ni kn..

aku : so  adk2 .  mcm  mna game  ni??  best  x??

budak  1 : besttt!! ckgu,  ada kat youtube   tak?  nk download

gila  smgt  budak  ni  nk men  game  yg ke  arah ilmiah . kira  bagus  ar dak ni  kn?! tabik spring sma adik! ;) tp  kn  ada  juga  yg  bg jawapan  hampeh..ni member  aku  la kena  ni..tau  dia  ckp  pe?  "ckgu2.. dota  lg best! " lbh  kurang camtu  la  dia  ckp sbb  aku  xda  kt tmpat  kjadian . aku tau  msa  kitaorg berdiskusi  sal  budak2  ni . tp serius  penat  wey  nk control  dak sekolah  rendah  ni . mau pengasan  aku  td  even  ada  jer  member2  lain .  kejap2...."ckgu2,  ni  mcm  mna?"....."ckgu2,  ni  ape  dia?"  adoii~  mmg  nk jd  ckgu  kna  ada  tahap  kesabaran  yg  tinggi! hoyeaaaa!~  nsb aku  bkn  ckgu  skolah  rendah :p  insya-ALLAH  klo  berpeluang  jd  ckgu  after  grad  nnt  ;) part pling best..kecing  kecing $  $  $ !!  dpt  upah  dr  ketua  program  td..rejeki2! ;)

cekgu lya pantau ank murid..haha

murid2 yg sonok ngn game math ;)

kusyuk main..hahaha

murid2 buat komen

murid2 yg dgr ckp ;)

sempat posing..hahaha

itulah  pengalaman  aku  hari  ini  ;)

5 comments:

assyifa' said...

wah cekgu kurus.hehek :p

mysara said...

wah..sronoknyer nk jd ckg ni...;)

Lya said...

kirin : hamboih2~~~ :p

mai : insya-Allah amin =)

bunga said...

suker nyer..bunga nak jadi guru gak..tapi xde rezeki..hehe

Lya said...

xpe..rezeki Allah luas =) mna tau bunga ada kelebihan lain..sape tau? kn? ;)