Pages

Friday, March 4, 2011

PIKIAQ TAK HABIS2!

salam.

nk balik umah tp abah tak bagi.sedih okey T___T. msa dia kol tnya aku nak balik tu,cara dia tanya mcm bg balik jer..tp....frust tertonggeng-tonggeng! huhu.xpela.temankan osmate aku yg mna x balik jela [ayat nk pujuk dri sendri..huhu]

asal weekend je mula la pikiaq nk wat ape bila dah x boley balik umah cam org lain kn *sigh* tak sedar2 lg ney study ntah kemana lg.hey lya! cuba u guna weekend ni utk study..amacam??! tgk la klo xda tanduk naik atas kepala ;p hahahahaha =D so guys! any idea huh?? mlm ni midnight ngn osmate.x kat wayang,kat umah pun jadi la.KUNGFU PANDA!! walaupun org lain dah berzaman tgk kat wayang [msa zaman matrik aku dulu],ni first time aku nk tgk secara percuma kat tv [x percuma juga la coz bil elektrik kena jg! ;p] arggghhhhh~ bosan nyer idop [klo stress mmg camni la rsa ;p] nk ronggeng plak poket kering.haish mmg x sabar nk cari duit sndri.then boley joli pkai duit sendri! tp still dlm pertimbangan la.smbung study or keje? korang rsa?? hmmmmmm...toksah pikiaq lg la.abiskan study ni dulu la baru pikiaq kemudian.wat serabut otak jer.hihihihi..have a nice day...wachaa! 

insya-Allah bakal guru...tapi....
nk teruskan study ke tak ekkk????

ps : rezeki ALLAH luas ;)

8 comments:

mysara said...

hbskn la degree n keje..
jd ckg yg berjaye..hehe

Lya said...

hihi..pening nk sambung master ke x ;p

::CIK LYNN:: said...

u can do it!!!! kalu ni, jd cm pn.ija dlu...hg knal x??mntor aku kt mtrik 2....

Lya said...

knl!! hihi..citer life dia camner lynn?? hihi ;)

~Apit~ said...

abes degree smbung master, abes master smbung PhD alrite?hahaha =D

Lya said...

pastu bru kawen?? erk..hahahaha =D

::CIK LYNN:: said...

dia amik dgree kt usm...lps grad, tros kwen...suami dia sbya ja ngn dia...then, dpt keja kt matrik...msa kte kt mtrik, dia smbung mster evn sibok ngn keja n dh ada 2anak...4flat evry sem weh...tme dgree dlu, dia kta xda perform sgt...2++ ja...sblan lps dia grad master, dia bsalin bby ke-3....bes sgt kalu jd dia....huhu

Lya said...

huhu..aku ada fkir camtu gak..maybe she can be my 'pendorong smgt' ;p