Pages

Sunday, March 27, 2011

TRAGEDI SG TEKALA

salam..

walau penat..mata kuyu..suara dah serak2..tnda nk sruh buka tilam [ owh i tdow bwah kt lntai..xdok pitih nk bli katil :p ]tp still gagah pekasa nk update blog! ngahaha~ hey guys!! u know wat? of coz u dunno rite? :p ahah! arini pegi mndai kat sg tekala..bapak best wooooo!!~ i pegi naik pnjat2 batu cari port yg best..i cari yg ada waterfall..wah mcm org duk urut2 badan jer bila duk bwh air yg laju gile dowhhh! ;) actually ada motif nape pegi situ..group mekngoh nyer projek utk subjek arab..kna shooting pulok ha..so i jd jurukamera x bertauliah la :p hik3..buttt! ni yg mood nk sedey ni T___T masa kusyuk wat preparation nk shoot diorg nyer lakonan time kat air i lupa seyh i nyer hp dlm poket! sbb before tu shoot kat ats tanah [ ats angin xda ] then bla tnggu diorg praktis i main2 la air..then baru tringat.."eh mna hp aku ha????" OMG! dia dah lmas dlm poket suar aku T____T sgt nazak sbb trus mati [ bkn nazak x mati lg ker??? ] x sempat i nk wat cpu...huwaaaaa~ my hp!! jgn tinggalkan aku!!!! T___T pastu i cuba selamatkan dia jg..i terpksa cabut dia nyer nyawa=bateri..i bogelkan dia sbb nk keringkan dia..hohoho..then i letakkan dia kt blik khas sebelum rawatan lanjut T___T...tp kn dia mcm tau jer i nk cari pengganti baru..sbb tu dia bunuh dri awl2 kot..hak3.. haish ayat2 aku mmg x boley blah kn???? :p so skang xdapat la sape2 nk contact i..sian dak o-besi..bak kata dia "dah start riso" :p hik3..tu salah satu tragedi kat sg tekala..ada lg! ni mmg lmas betul2 ni!! i x men2...my fren jg...dino bkn nma sebenar :p haish~ nsb sume xda pape..huhu..so far sgt2 njoy smpai lupa test n kuiz isnin ni :p sok satu hari jer yg i btul2 free..pg isnin harus pegi subang plak..under dak2 math..sj me-volunterkan dri..hak3..eh2..before pulang td wat parti durian!! syok wey even i bkn kaki durian..tp best sgt bila mkn rmai2 cam td ;)  so far xda org yg kentut or sedawa bau durian..hakhakhakhak!! so abis topik njoy kita masuk topik study yer?! kna study skang!! nnt i men tembak plak jwb kuiz & test isnin ni..huhu..nite2!! :)

me & inn -- model durian :p

dina & atul -- minah durian :p

durian...durian...durian...

3 comments:

Zatul Fahima said...

xaci betolll korang MODEL durian. kotorang MINAH duriannnnn. haishhhh hahahaha

bunga said...

hahaha..durian..durian..jom seru durian..

meisautumn said...

saya rindu durian T_T