Pages

Thursday, March 10, 2011

NOSTALGIA :)

salam.

korang2!! korang ingat x budak kecik ni?? ttba aku tringat dia sbb aku penah minat dia msa kecik2 dlu. rupanyer dia sebaya aku..hik3.


klo korang baya2 aku mesti korang kenal.singer from indon.ala yg dia ada nyanyi kat tv2 klo x silap aku.dlu aku minat gile dgr budak ni nyanyi.ha budak?? skang of coz la dah x budak tp dah cun meletop kalah tipah da vavoom!! haha. nk tgk dia skang? ;)


ni la pic budak kecik yg kat atas tu bila dah jadi anak dara.cun knn??? sherina.i love her song soo much! ANDAI AKU BESAR NANTI. dlu klo ada jer kat tv cepat2 duk terpacak depan tv.dia nyer suara not bad walaupun stil budak hingusan msa tu..hik3..tp suara skang pun not bad!! i likeee~  :)



ok video klip yg ats ni msa dia kecik2 lg..x ingt plak aku msa ni aku umur brapa..tp still budak skolah rendah la :)



video klip ni plak bila dah berganjak dewasa! :)

so layannnn~  ;)


2 comments:

Jannah Miho said...

kak iylia, die ni belakon cite yg jadi gemok tu ke? macam serupe je..tak ingat tajuk cite tu..

Lya said...

alamak..yg tu kak iylia xsure plak.. hihi..sbb kak iylia tau dia nyanyi2 jer =p