Pages

Sunday, February 26, 2012

ITS SUNDAY!

salam :)

hari ini dari pagi sampai petang aku habiskan masa dengan membizikan diri...buat ape?

# pagi
- gedik nak mengikut parents pegi aloq staq sebab adik aku ada apoimen dengan doktor mata dia... ekekeke~ sambil-sambil tu pegi lawat kawan aku dan dalam waktu yang sama dia anak kawan abah aku...dia eksiden.

# tengah hari
- ohh...time ni aku membuta jap sebab bangun awal sangat [gedik sangat nk pi aloq staq..kalo tak duk bangun pukul 10 anak dara ni :p]

# petang
- balik dari aloq staq dapat esaimen dari abah...bertungkus lumus siapkan sebab dia kata nak guna besok [ seperti biasa taip dokumen pasal PIBG skolah..zzzzz]

- lepas settle pegi cari-cari pasal kat luar rumah..main ngan tehhhhhh!!!!  ^^

teh sebelom kena kaco tido dia :p
duk main dengan teh tetiba nampak bunga ros mak dah kembang ^^  i like rose! 




p/s : cuti dah nak habes daaaa....sob3

5 comments:

cik maisharah said...

wah............bunga ros tu!!seriusly terpikattt...!!1

Lya said...

lia tau mai suka bunga kan! ;)

cik maisharah said...

hahhaaa..mane taw ilya...seriuss sukaaa...tp x dapat2 ag huk3

Lya said...

tunggu cik abg bg ker?? hehe :p

cik maisharah said...

cik abg x suweet r apetah lagi nk bagi bunga hahahaaa.=,="