Pages

Monday, February 20, 2012

KETAQQQ~

salam :)

start harini dah ada sesetengah universiti yang dah mulakan kelas...so all da best yang dah masuk kuliah, dah berkenalan dengan lecturer baru [kalo dah tukar lecturer], hope korang dapat berjuang untuk semester baru ni sampai ke akhir semester, insya-Allah...

aku? masih di rumah....masih membuang masa mengadap laptop 24 jam..ngee~  btw i'm so neves coz lusa kalo tak silap result will come out...fuhhh~ macam mana la yer result [ketaqqqqq~~~]  hope everything ok insya-Allah...lagipun dah usaha then tawakal je la kan...ape-ape result yang dapat terima dengan redha...kalo belom mantap next sem usaha keras lagi...bersyukur ^^

rasanyer dah kena mulakan senaman jari agar jari-jari tidak keras untuk menulis bila dah masuk kelas dua minggu dari sekarang :p

..semoga segalanyer dipermudahkan
dan semoga aku peroleh keputusan yang cemerlang..


4 comments:

iyou said...

hari pertama kuliah tapi kelas suma cancel.. haha..

goodluck dear! aku doakan hg dekan lagik! weee... nnt dah balik shah alam gtaw.. leh merongggeng! ^^

::CIK LYNN:: said...

insyaAllah...jgn ktaq2 =)

cik maisharah said...

gud luck esok ilyia hihihi..debo debo niehh

Lya said...

ayu : thanx ayu!!! amin3...k nnt aku roger ko..rsa mcm nak trun sana pulak nnt..rendu nk rempit ngn ko..hik3




lynn : thanx dear! pray for me ;)



mai : all da best jg mai...yakin boley! hehehe ><