Pages

Wednesday, February 1, 2012

RONGAK

salam semua! 

ok tadi pegi ambil adik  kat sekolah dia, kiranye bekas sekolah aku dulu la..sementara tunggu budak tu abes personal kelas dia sempat lagi la fikiran aku merewang-rewang dalam kawasan sekolah tu..haha.. sedang mata aku 'melilau' sana sini tetiba....jeng jeng jeng!!! cet bukan aku nak buat cite hantu pun..tetiba rendu zaman sekolah rendah..hehehe..tapi kan aku nak cite satu isu ni..isu rongak..ape yang rongak?? haha, kompem-kompem la kalo rongak ia sangatlah sesuai untuk digunakan bersama gigi..

seriusly, takda segan eh aku ngaku dulu masa zaman sekolah rendah gigi aku rongak! haha..so ada aku kisah?? takpe rongak-rongak stil cuteee~ wahahahahaha ^^  [tahan sabar ek..jangan bagi pelempang dulu] dulu selalu kena ejek dengan kawan-kawan..aku ingat lagi mereka-mereka yang selalu buli aku but taknak mention kat sini..sah kalo diorang baca ni diorang akan gelak besar + gelak jahat kat aku..takpe nasib aku baik..gelak la korang puas-puas ek :p 

penah sekali tu menangis-nagis aku sebab kena buli..well jiwa sensitif katakan..yela..gigi buruk la,gigi karat la..nak gigi ape lagi..abes semua la aku kena..nasib jiwa kental..kih3 [syok sendri jelaa mampu] tapi sekarang...mau tau la! tapi menyenget gak gigi aku ni..hahaha ^^ [macam takda motif je aku buat entry ni..takpela isi masa lapang..lalala]










5 comments:

capt. keon alhan said...

kita tak rongak tp adik kita rongak kak iylia...haha

p/s:kita tag kak iylia utk 1st contest ever kita buat...join ye kak iylia...

http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/02/happy-faces-contest-by-captkeon-alhan.html

Lya said...

hahahaha..nasib adik :p ok insya-Allah nnt kak iylia buat :) thanx.

kai said...

rongak itu comel ape ??

=Jom Join!=
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

Lya said...

comey?? weee!! ^^ ok thanx i-Allah nnt join ;)

bunga said...

bunga xrongok..tapi adik bongsu bunga rongok..hehe..