Pages

Wednesday, February 22, 2012

SENDIRI MAU INGAT.

salam :)

tadi punya la macam nak terkeluar jantung menunggu result....bila dah tahu eden tak dapat pulak nak menutup mata...sooooooooo...lets blogging! ngehehehe~

cakap pasal result, so far alhamdulillah still ok but jatuh sedikit anak tangga [pergh macam dalam carta] ekekeke.. tapi takpe, coz seperti yang aku jangkakan...maybe bukan rezeki kali ni..ok nak bagi alasan kenapa aku jatuh sedikit...alasan utama of coz la aku rasa macam sem lepas aku banyak main...ngee...banyak tengok running man kotttt :p hahahaha...pastu second punya alasan...ada subjek yang agakkkkkkk...hmmmm...bagi aku susah la...org lain aku tak tahu ape diorg rasa...dan aku rasa sem lepas hidup aku macam huru-hara la sikit...ops!  takpe-takpe... masih ada waktu...boley cover lagi insya-Allah...dun give up, iylia fight-fight!!! oyeaaaa~ ^^  btw congrate kat semua yang dapat result baik punya!! syukur alhamdulillah ape-ape result yang kita dapat pun :)

so besok plan nak pegi beli tiket balik shah alam..nak balik sana dengan semangat baru..hidup baru? mungkin, insya-Allah... :) so lets enjoy to see my timetable for next sem..yebba-yebba!!! menarik huh?? =.=

credit to my classmate, ella ;)

7 comments:

mysara said...

mai pn baru lepas cek result...

Lya said...

mai : yeke..so how? mesti baik punya ;)

::CIK LYNN:: said...

amboi..xpack sgt jdual dia...hehe

Lya said...

jadual tak best..huhu

APi said...

DL lettew..

Ah Pem said...

jadual ape mcm ni
aku hari khamis x de kelas langsung
tibe2 pukul 4 smpai 7 lecturer nk buat lab
itu baru jadual

Lya said...

api : tak pun...xda rezeki...tp skit lagi..hahaha XD byk main..lalala



pem : ko ni macam2 pemmm! hahaha