Pages

Wednesday, February 22, 2012

SESUKA.

salam :)

macam rajin plak aku ni duk hupdate belog 24/7 kan??  ini nama nyer dah takda kejeeee~   eh ada-ada... pagi-pagi tadi dah pegi pasar...pegi sorang-sorang pulak tu...selalu wif my mom...tapi kesian kat my mom coz dia tak berapa nak sihat...demam pulak dia...huhu...so sebagai anak dara dia kena la pegi pasorr ^^ kalo dekat rumah sewa ada second 'mak' yang pegi pasar sekali...mummy dina ngan mama kano...hikhikhik...kalo takda diorang memang mata aku akan bersinar-sinar je kat pasar tu taktau nak beli ape...bukan tak reti nak beli... kalo aku beli,aku beli yang aku suka jer...tapi sebab kongsi-kongsi makan so kena ikut la pendapat semua.. baru la boley makan dengan senang hati! ^^ lagipun memang patut la belajar-belajar pegi pasar ni...dah tak lama dah :p hahahaha...merapu pulak aku...eh tapi betul ape...kalo ada career pun,kalo dah nama tu pompuan, tak ke mana juga...esok-esok dah jadi isteri orang even pangkat tinggi dapur kena masuk juga...baru isteri mithali...tak gitu kiah?? ekekeke ^^

ini basic pompuan punya keje kat rumah..lalala~

lepas pegi pasar, drift pulak pegi kangar...beli tiket balik shah alam sebelum terlambat...3/3 naik bas sani balik rumah 302 seksyen 17 shah alam ^^  actually rasa eksited nak jadi student part 6 sebab rasa dah desawa [tak sedar perangai mcm budak]...ahahahaha...ape-ape hidup kena move on!! ganbatte!! ^^

6 comments:

v said...

waa... bagus3 :)

Lya said...

ngee~ :p

mysara said...

wah...dh nk masuk part 6...
lya smpai part brape?

Lya said...

mysara : hehe..semua ada 8 sem..sem 7 dah praktikal..masuk skolah..wuuu..makin neves~

CIK KEMETOT said...

wah..bole jadi org rumah yg sgt berjaya...good luck leya sayang..=)

Lya said...

thanx my dear!! gud luck too ok ;)