Pages

Monday, February 20, 2012

CITE TAK PENAH HABES.

salam!  waduh-waduh rendu bangat nak update belog...merayap sana sini sampai tak nyempat-nyempat nak hupdate...takpe lepas ni dah boley update sampai muntah menaip...hahaha...tenet pun dah upgrade so boley la pakai 24 jam sampai meletop laptop pun takpeeeee.... :p

actually baru balik dari pantai timur aka my kampung...well punya la kena perli ngan bapak sedara aku siap dia warning aku lagi...kalo aku nak balik kelantan aku kena mahir cakap kelantan dulu...ape kisah...aku speaking terus ngan tok mek aku...hahahaha ^^  btw 3 hari pertama memang aku jadi  cucu paling baik...duduk rumah tok mek, tolong tok mek masak, bergosip ngan tok mek...awesome!!!  macam ni la bila cucu jarang-jarang balik kampung...huhu...then baru kuar tengok dunia luar...hahaha...pegi merayap...kebas kete tok ayah.. weee~  drift ngan kazen...hakhakhak...mula-mula pegi date ngan mek atul...then hari berikutnyer pegi serbu lynn kat usm...siap tido sana lagi...aktiviti of coz la bergosip dan tengok muvee smpai lebam mata...tp cik lynn tido dulu...hahahaha ^^  pengalam yang paling aku tak boley lupa...nak tawu ape??? berborak dengan orang mental masa aku baru sampai KB...serius dia nampak normal...patut la orang lain pandang aku semacam...jangan diorang kata aku mental juga sudahhhhh :p hihihi

masa otw balik kg ^^

wif atul @ KB Mall ;)

pura-pura malu nk posing - credit to lynn ^^

sampai jer perlis...next program menyusul! well petang tadi puas aku meronda ngan mak aku...siap kitaorang bergilir-gilir drive...hahahaha...mula-mula pegi melawat adik aku yang duk kat mrsm berseri... harini besday dia! ^^ hepi besday peahhhh!! hahahaha...pastu pergi cari pasal kat padang besar... sekali lagi mak aku calarkan kete...mula-mula aku fail nak parking masuk belakang bontot kete orang, so bagi mak aku la parking...rupanyer mak aku pun sama! hahahahaha...ok la tu mak borek anak rintik...ekekeke... then pegi jemput adik aku kat kem timah tasoh... penat juga drive jauh-jauh ni plus bosan lama-lama duk tekan minyak...huhu...

da cakeeee!!! 

adik + kakak yang sengal..hehehe

so dats all for now...rasa nak terkeluar dah pergelangan tangan aku dari tadi menaip...dah la bersurat-surat aku taip surat PIBG untuk abah aku tadi...takpe la pengalaman...kang dah jadi cekgu senang hidup... amin...hehehe ^^

6 comments:

Anonymous said...

woohooo.. i'm first... ok da habis rindu tgk blog kamu ( if u know who am i , mmg katang habis la... huhu )^_^

Lya said...

let me guess...hmmmmm...mesti mak cik dari india kan?? hahaha

Ah Pem said...

bile nk balik u nenek oi? x rindu bace buku ke

Lya said...

mak cik balik sabtu depan 3 hb datuk pem =.=

cik maisharah said...

mai bace enty nie lagi heheee...

wah baru ternampk full gambaq ang yg dalam akar2 pokok tu huhu*akar ke??aku pon x taw....b4 nie loading lambat haha..x kuaq..

nice la..gmabaq tuh hihi....:):)cm berseni ...

Lya said...

nk baca byk kali pun takpe mai..dialukan ^^ hehehe..

taktau la akar ke ape..pattern pokok tu mcm tu..hehehe..tp sgt cantik pokok tu...mai tanam la satu kat umah nnt..hahaha XD