Pages

Sunday, February 5, 2012

HARI INI.

salam maulidur rasul! ^^

alhamdulillah hari ni dapat lagi kita sambut hari kebesaran nabi kita, Muhammad SAW :) rendu pulak nak berarak macam time sekolah dulu-dulu..berjalan pusing sekolah sambil berselawat + pegang sepanduk..huhu.

well..dah harini tak dapat nak join ape-ape event..ada kenduri pun malas nak pegi..so merajinkan diri pegi bersiar-siar ke padang besar..shopinggggg! ahahaha..syok juga habiskan duit sekali-sekala ni..astaghfirullah membaziaq! takpe-takpe shoping tak banyak..cikit je..nasib nafsu shoping tak besar..taktau la aku kena ubat ape sebab dah kurang nafsu nak shoping sekarang ni..tengok barang pun  takda hati sangat nak beli..barang pun takda la murah..jangan tertipu..diorg letak je mahal-mahal..kalo bandingkan harga kat pasar malam lagi murah..benda sama je pun..takpela,cuci-cuci mata je tadi..gile sesak harini..yela besok cuti..orang luar pun datang la.

k la..sesaje nak merajinkan diri menaip entry..because i'm alone..mana pi semua orang taktau =.=

*from en google*


2 comments:

hazran said...

im standing at the same spot on saturday :p

Lya said...

la yeke..haha ^^